MELYIK TÁRHELYET VÁLASSZAM?

Néhány információ a legjobb döntéshez

Mennyit, mikor, hogyan

Az internetet több mint 2 milliárdan használják az ENSZ felmérése alapján, Magyarországon a lakosság 60%-a, és ezek a számok folyamatosan nőnek. Az Ön weblapjához válasszon tárhelyeink közül, legyen az Öné egy szelet az internetből.

Szeretnék egy bemutatkozó egyszerű weblapot: Tapasztalaink alapján erre tökéletesen megfelel a 100Mb-os csomagunk. Még saját domain-t sem kell regisztrálni, ezt a hon-lapja.hu biztosítja Önnek, pl: VIRAG.HON-LAPJA.HU, GABI.HON-LAPJA.HU. E-mail cím is tartozik a csomaghoz, amely 300Ft/hónap, rendkívül költséghatékony!

A bemutatkozás mellett szeretném a termékeimet is bemutatni az interneten: Ehhez ajánljuk a 200Mb-os csomagjainkat, akár saját, akár hon-lapja.hu domainnel. Még nem webáruház, de termékeit, szolgáltatásait részletesen megjelenítheti. Tartalmaz 2 e-mail címet is, az ára pedig havi 400Ft.

A bemutatkozás és a termékeinek megjelenítése, bemutatása mellett egy kis multimédiának is szeretnék megjeleníteni: Az 500Mb-os csomagjaink alkalmasak a kisebb videók tárolására is, a bemutatkozás mellett, ezt havi 600Ft-ért már tudjuk ajánlani, 5 e-mail címmel, script futtatási lehetőséggel.

Szeretnék nagyon sok információt megosztani az interneten termékeimről és webáruházat is üzemeltetnék és blogolnék: Az 1Gb-os csomagjainkban ezt mind megteheti havi 800Ft-ért és még 10 e-mail címet használhat.

A sok információ megosztása mellet webáruházat és sok multimédiát is szeretnék: Ajánlatunk 2Gb tárhely, 20 e-mail címmel, adatbázissal havi 1000Ft-ért.

A tárhelyemre nagyon sok információt szeretnék feltenni, megosztani az interneten: A legnagyobb csomagunk 5Gb tárhelyet tartalmaz havi 1200Ft-ért, amihez 40 e-mail cím is tartozik. Egyéni megegyezés alapján tovább bővíthetjük.

Kisebb, nagyobb közösségünk szeretne levelezőlistát, amelyen a legfrisebb információkat egyszerűen és biztonságosan megoszthatjuk egymással: Ajánlatunk a levelezőlista, amely havi 150Ft-ért elérhető. 10 főtől 1000 főig választhat csomagjaink közül, de természetesen megegyezés alapján ez is tovább bővíthető.

 

Copyright © ESZESEN KFT & KAPU-HÍR KFT All right reserved. 2012
top